sobota 15. dubna 2017

Anglicko porazila Pakistan v napínavom cieli vyhrať druhú T20 a rad tesnenia

Different tím, rovnaký výsledok - stačí. Anglicko vyhrala najviac vzrušujúce white-ball zápas turné tri behy. Tak, 2-0 s jednou zápasu ísť, berú sériu.

Taký bol vynikajúci hry Anglicka počas uplynulého štrnásť dní, že tento výsledok nie je žiadna veľká prekvapenia. Ale poškriabaný domov s Chrisom Woakes, otlčené predtým v jeho kúzla držal nervy vo finále nad keď Pakistan potreboval 11 víťazstiev. Podarilo sa iba sedem.

Tento tím Anglicka by mohla byť ľahko riadená Claudio Ranieri. Trevor Bayliss, vyjde najavo, nie je proti tomu, aby trochu šťourat. Ak Bayliss môže emulovať nedávne výsledky na Leicester City potom sa všetci budú spokojní.Ang licko nakrútil štyri zmeny, rovnako ako pozičné jedno - Jos Buttler späť za pne a Sam Billings pelášit okolo outfield.Pakistan v Anglicku: druhá T20 medzinárodnej - ako sa to stalo Viac

Štyria hráči na lavice vo štvrtok všetci hrali, namiesto Eoin Morgan, Moeen Ali, Chris Jordan a Reece Topley.

Preto Buttler kapitánom Anglicka prvýkrát. Bolo ťažké pracovať, keď predtým viedol stranu. Bol v dôvere Anglicko Under-18 tím v roku 2009 v zápase proti Škótsku dve strany, ktoré už existujú, a pri tej príležitosti James Vince bol tiež hral.V roku 2001 ako 10-ročný, keď sledoval, ako Shahid Afridi hrať proti Somersete - pre Leicestershire - v Lord finále. Teraz sa hodil s ním.

Toto je vzor moderného krikete, že teraz je normálne pre niekoho s minimálnymi skúsenosťami viesť Anglicku. Koniec koncov, to platilo pre dvoch ich lepšiu kapitánov, Nasser Hussain a Michael Vaughan.


Aj tak to muselo byť zvláštny okamih pre Buttler, ktorý má tendenciu neprezradiť, čo si myslia príliš ľahko

Avšak, potom Buttler povedal :. "Miloval som skúsenosti a užil tlak. To robí hru trochu viac emocionálny zážitok.Neboli sme v našich silách, ale sme ukázali charakter s pálkou a loptou v dôležitých časoch. "Niet pochýb o tom, že to pomôže, že Anglicko vyhrala, ale zostal zvyčajne pokojný, keď hra bola v rovnováhe. Ani sa predstierať, že je všetko pod kontrolou po celú dobu.

Anglicko smena začala lepšie, ale skončil prozaičtěji ako v prvom zápase. Nikto nemohol prekročiť 38 Vince, ďalšie pôsobivé úsilie, počas ktorého sa pozeral doma na úroveň vyššie. Jason Roy, Joe Root a Buttler hrozil chaos, ale všetci našli spôsob, ako sa dostať von.Anglicko boli vďační, že Woakes a pelášit Adil Ras hid mohol vymyslieť 14 prebieha od poslednej viac ako ich smeny

Afridi bol ľahko Pakistanský najúčinnejší nadhadzovač. skiddiness zápästie-práčky by nemalo prekvapiť po všetkých tých rokoch, ale oni robia. Jeho prvý gule narazilo do Alexa Hales 'doštičiek; up šiel prst rozhodcom a Afridi zdvihol ruky k nebu v charakteristickom oslave, ktorá mala kapacitu dav na nohy.

V skutočnosti Afridi paže boli málokedy statické zatiaľ čo Pakistan boli na poli. Po každom hranice došlo k vyšetrovaniu, animovaný konzultácie s nadhadzovačom často nasleduje zmena v teréne.Afridiho jazyk tela dáva oveľa viac ako Buttler.

Nebolo pochybovať o vášní strany Pakistanu, hoci ich out-kriket bol niekedy vystrašujúci. Bet365-Recenzia stávkovej kancelárie Hráč Sohail Tanvir nemá problém zameriavať loptu na nočnú oblohu. Vo štvrtok sa mu vrátil úlovok návratu; Tu lyžiar skĺzol príli š ľahko z jeho uchopenia.

Pákistánska prenasledovanie začalo naliehavo. Dosiahli 50 v piatich overs a Buttler bol skoro vďačný svojim spinners k obnoveniu poriadku.V Stephen Parry je najprv cez Ahmed Shehzad Zbehli bránky k pomalému pôrodu a bol porazený yardov.

Potom, v jemnej neprerušenej kúzlo, Rashid mal Rafatullah Mohmand pne pred bamboozling Sohaib Maqsood s radom googlies ( "hovoril si, že unikal nôh pruhov"). Umar Akmal môže boli smolu, že bude rozdávať chytil zozadu po nohe strany.

Pakistan boli za tempom až do 18. cez unikal od Woakes, ktorý išiel po 22 behov vrátane troch šestiek z Afridi. Úspory milosť bolo zamietnutie Pakistan kapitán z poslednej doby.

Dvadsať päť bolo potrebné vypnúť dva prenosy. Boli tam štyri prevraty mimo telo Sarfraz Ahmed, pre ktoré pálkar bola bez úhony.Cieľ bol znížený na 11 z posledného cez. Integrované, hraničné a tri single opustil štyri behy požadova ných z posledného lopty. Anwar Ali ju minul. Takže jeden zápas zostáva v Sharjah v pondelok. Kto vie, čo tím Claudio Bayliss bude vyberať za to.

Bet365 poker bonus

Žádné komentáře:

Okomentovat