čtvrtek 13. dubna 2017

Štátnymi eso Max Scherzer stane šiestym hádzať dva no-hitters v jednom roku

Sa ochranný dal v ohrození ich šance na získanie domácej pole výhodu v NL divízii série proti Los Angeles Dodgers.

Scherzer hodil siedmy ne-hitter vo veľkých spoločností v tomto roku, vrátane jedného San Francisco nováčik Chris Heston v Shea 9. júna.

Toto je Scherzer prvá sezóna s Nationals po 2013 AL Cy Young víťaz opustil Detroit a podpísala $ 210m, sedemročný zmluvu ako voľný agent.

V sezóne, ktorá sa špirálovito dolu na občanov, drahokamy podľa Scherzer boli upozorní.To tiež označilo druhý rovný rok Washington džbán prišiel veľký Stávkové bonusy Unibet neskoro. - Jordan Zimmerm ann hodil prvý ne-hitter v histórii štátni príslušníci v posledný deň pravidelného obdobia v roku 2014

V niektorých prípadoch, Scherzer vyzeral ako by sa jednoducho hrá úlovok sa Wilson Ramos. Kdekoľvek Ramos dal rukavicu jeho catcher, Scherzer Zdalo sa, že ju zasiahla.

"veril som lapač," povedal Scherzer. "Bolo tam veľa prípadov, keď zavolal nejaké ihrisko som si nebol istý. mu veril som, a fungovalo to sme boli v synchronizácii.


"

Matt Harvey (13-8) stratil cez dovoľovať len jeden dlžného behať a štyri hity v šiestich smenách.

Nationals vyhrali otvárač, keď Bryce Harper hit tiebreaking, dva-run homer v ôsmej off Addison Reed (3-3).Bol to Harperov 42. Homér. Rafael Martin (2: 0) dostal jeden, keď národníci skončili so šiestimi hrami proti Metsovi. Felipe Rivero pracoval de viaty na svojom druhom šetrení.

Unibet-Vyzdvihnúť bonus

Žádné komentáře:

Okomentovat