středa 12. dubna 2017

Sprievodca Rugby World Cup pre mierne záujem

Je to dnes! Ak čítate tento deň potom, čo som napísal, a v tom prípade, že ste vynechal začiatok. V každom prípade, Fidži v Anglicku, u Twickenham, je prvý zápas, a to by malo byť cracker.

Áno, bude turnaj v Anglicku a Walese v tomto roku. Aj keď to nie je len bude juhozápadnej Londýna. Existujú hry, po celej krajine: Manchester, Cardiff, Birmingham, Newcastle, Brighton, Leeds, Leicester, Gloucester, Exeter a Milton Keynes všetci hry príliš

Ha ha ha ha ha .. Väčšina z nich vypredané mesiaci a budete pravdepodobne musieť remortgage Váš dom na jeden kúpiť teraz.Na známom sekundárne cestovných lístkov agentúry mieste, najlacnejšie na finále som našiel bo lo 944 £.

Dobre všetci černosi (Nový Zéland) sú favoritmi, ako vždy. Ale oni sú vo (veľmi) mierne riskantné formu, veľa ich skupiny sú zlé strane 30, a majú tendenciu sa dusiť v Svetových pohárov hrala ďaleko od domova. Anglicko, Írsko, Francúzsko, Južnej Afriky a Austrálie bude všetko vymyslené ich šance.

a množstvo ďalších ľudí. Anglicko má slušnú šancu. Ich domov záznam je veľmi dobrá, tréner Stuart Lancaster, vybudovala veľmi jednotné a vystrelil-up tím, a oni majú niekoľko naozaj zaujímavých chrbtom ísť s výrazným balenia útočníkov.Chystajú sa hrať viac vzrušujúce rugby, než sme videli v posledných dvoch Svetových pohárov taky.

Whoa, spomaliť tam. Existuje ešte niekoľko pochybnosti, v neposlednom rade preto, že dvaja zo svojich najlepších hráčov boli vynechané. Manu Tuilagi bol vynechaný po prosbe vínny k útoku a Dylan Hartley bol zrušený, pretože poslali preč ešte r az.

V ostrovnej tímy Pacific, Fidži, Samoa a Tonga, hrajú veľmi vzrušujúce rugby a majú nepreberné množstvo hráčov zo špičkových európskych klubov.Fidži má jeden z najlepších hráčov na svete, Neman Nadole, je 6'5 ", 20st lietajúce krídlo, ktorý môže tiež kopať goals.Fiji je Neman Nadole odčiní rozmery v, David v Goliath 'boja Viac

hra sa presunula od Pobrežia Slonoviny je Max Brito bol paralyzovaný v zápase v roku 1995. Jedným z hlavných problémov v poslednej dobe bol asi otras mozgu a tam sú nové protokoly, ktoré zaisťujú, že hráči sú dobre postarané, by mali trpieť hlavu zrážka. Bude to byť bolestivé, potieranie Nadole, ale bezpečnosť hráč je teraz riadiacim orgánom je prioritou číslo jedna.

Nie je sám, ale bude to ťažké pre Anglicko.Austrália a Wales sú tiež v ich bazéne, takže aspoň jeden veľký tím spadne na prvej prekážke.

To záleží na okolnostiach. Ten, kto vyhrá bazén bude mať ľahšie cestu až do finále. Pravdepodobne budú hrať v Škótsku alebo Samoa vo štvrťfinále, potom niektorý z Francúzska, Írska či Argentíne v semifinále. Runner-up bude takmer určite prejsť hrať Južná Afrika, potom Nový Zéland. To znamená, že za predpokladu, že Nový Zéland vyhral svoj bazén potom porazil finalistu z bazéna D, ktoré by mohli byť buď Francúzska alebo Írsko vo svojom štvrťfinále.

Extra čas po dobu 20 minút, potom, ak je je to stále na úrovni 10 minút náhlej smrti, v ktorom prvý tím žiadne body vyhráva.Ak to nebude oddeľovať tímy potom je to penalty shoot-out s kopy z troch rôznych pozícií na 22-m čiary.

Dobre ste mohli nosiť, že aj keď ľudia budú pravdepodobne myslieť, že si tory. Ak chcete vyzerať ako niekto, kto bol sledovanie zápasu dlhú dobu, ísť s klubovou košeľu. Alebo ísť na jednom z menších národov, ktorí nemajú šancu na výhru, ak chcete propagovať rugby bedrovej módu.

Určite nie, vzhľadom k tomu, že je to pieseň, ktorá bola spieva otrokmi v Amerike v 19. storočí. Avšak, atmosféra bude vzrušujúce - sluch chlebom nebeským spievaný v Cardiffe, írsky prevzatie Wembley s oblasťami Athenry a Nového Zélandu vždy dav ísť s Haka.Dajte si pozor na ostrovanov Pacifiku robia svoju vlastnú verziu tradičné maorské tance tiež.

Er, všetci černosi. Toto je posledný Svetový pohár pre mnohé zo svojich hráčov, vrátane niektorých všetkých čias velikánmi, ako Richie McCaw a Dan Carter. Vyzerajú ako kompletné tím, silný vo všetkých oblastiach, a to je ťažké nájsť mnoho zraniteľností. Samozrejme, ak sa dostanú Francúzska vo štvrťfinále, môžem zmeniť svoju odpoveď.

Francúzska Zdá sa, že trochu hoodoo nad nimi, mať narušiť ich v rokoch 1999 a 2007.

Tak nejako. Pokiaľ ide o davy, príjmy a blízkosť v kvalite tímov, to je pra vdepodobné, že bude najväčší turnaj vôbec.

budem.


Žádné komentáře:

Okomentovat