úterý 11. dubna 2017

Žiadna láska stratil: Kyrgios sánkovanie riadok spôsobí reťazovú reakciu v tenisovom svete

tenista Donna Vekićová, ktorý bol v stredu na "sánkarský" riadku medzi Nick Kyrgios a Stanislas Wawrinka minulý týždeň obvinil Austrália poškodiť imidž športu.

Vekic, 19, Wawrinka priateľka konečne prelomil mlčanie o udalosti zavolaním na poznámku o Kyrgios "sklamaním" a povedal, že dúfa hehas dozvedel z diskusie.

Ale svet tenisu zostáva pohoršení incidentu, ktorý sa valí do seriálu bolo zapojených nielen Kyrgios, Wawrinka, Vekic a ďalšie a prichádza austrálsky hráč Thanasi Kokkinakis, ale tiež Kyrgios brat Christos, jemu matka Nill a americký hráč Ryan Harrison.Facebook Twitter Pinterest Okamih Nick Kyrgios vyslovil pohŕdavé poznámky zamerané na Stanislas Wawrinka počas Rogers Cup v Montreale

To bolo počas jeho druhého kola kravatu proti Wawrinka na Rogers Cupe z minulého týždňa, že na súd mikrofón vybraného up Kyrgios mumlanie: "Kokkinakis buchol svoju priateľku.Ospravedlňujem sa, že vám povedať, že kamoš. "

Aj keď to nebolo hneď jasné, že Wawrinka počul komentár, neskôr reagoval na Twitteri a novinárom povedal, že sa tvárou v tvár Kyrgios v šatniach po zápase.

"Je [to, čo bolo povedané] zostane v šatni," povedal Wawrinka. "Sú veci, bez ohľadu na to, ako sú, bez ohľadu na stres máte na hracej ploche, tam sú veci, ktoré jednoducho nemôže povedať." Stanislas Wawrinka (@stanwawrinka) Povedali Nepovedal by som, aby môj najhorší nepriateľ [Ak chcete zastaviť tak nízka, je nielen neprijateľné, ale aj mimo belief.August 13. 2015

Wawrinka, 30, je dvojnásobný grandslamový šampión zo Švajčiarska, bolo spojené s Vekic, ženskom svet e No 129, po jeho manželstvo sa Ilham Vuilloud pokazilo na začiatku tohto roka.

Vekic mal doteraz mlčal, ale hovoril s reportérom z provincie, kanadského denníka, ako sa pripraviť konkurovať na Odlum Brown Vancouver Otvoriť .

"Snažím sa sústrediť na tenis a môj ďalší zápas," povedala. "Nehovoril som k Kyrgios.Ale je to veľkým sklamaním, čo sa deje v našom športe a ja dúfam, že to nebude opakovať, pretože to nie je moc dobrý obraz pre náš šport. "

Na otázku, či cítila Kyrgios naučil od incidentu , odpovedala: "Dúfam, že áno."

Začiatkom tohto týždňa, Kokkinakis bol zapojený do vyhrievaného na mimosúdne stretu s American hráč Ryan Harrison, ktorý priniesol do problematiky počas zápasu v Cincinnati

Táto dvojica musela byť oddelená turnajov úradníkmi na konci zápasu, lemovaný Kokkinakis 7-5, 3-6, 7-6 (7-2), s Harrison povedal rozhodcovi potom: "máte . musím sa dostať tie det i pod kontrolou, alebo sú to tí nič nestane "

Podľa svedkov v priebehu zápasu vykríkol Harrison:, celá posádka je tak cool'na Kokkinakis, zrejme sa odkazovať z minulého týždňa dráma [Objaví Facebook Twitter Pinterest Christos Kyrgios na grile Team Triple M je v piatok brániť jeho brat Nick sánky na súperovi Stanislas Wawrinka. Avšak, stanica Sydney je nútený znížiť rozhovor krátky

Pred tým, v piatok Kyrgios brat Christos mieša spor o zverejnenie na ďalšie hanlivé poznámky o Vekic po tom, čo mu rozhlasovej stanice odštartovala zabrániť tomu, aby bola vysielania.

Christos následne zverejnené jeho poznámky na svojej stránke na Facebooku. "Tak práve urobil mediálne rozhovor pre Nick [Kyrgios]. Povedal Donna [Vekic] zrejme miloval, Kokke '[sic]. Režú na môj dotazník a povedal jej najhoršia vec, ktorú som kedy počul na vzduchu.Ah na zdraví. "

Kyrgios matka Nill, tiež brodili v, psaní,sáňky na s aních'na svojom osobnom účte Twitter. Ona neskôr odstránený účet.


Žádné komentáře:

Okomentovat